Tre Rättersmenyer
Festvånings meny
Menu
Tre Rättersmeny 1 - 495kr/Person
Gubbröra på Matjessill på mörkt bröd med forellrom, gräslök och kokt ägg
med rotfruktspytt, äppel-calvadossås, dragonolja och ugnsrostad potatis
Tre Rättersmeny 2 - à 555kr
med mousse på lax och pepparrot, regnbågsrom och friterad skocka (alt rostad rotselleripuré och algkaviar)
med julienne på kålrabbi och morot, ruccolaemulsion samt potatispanna med lök och vinaigrett
Med inkokta björnbär, hasselnöt-kardemummacrunch och lemoncurd
Tre Rättersmeny 3 - 595kr/person
Med dill, citron och sikrom på dinkelbröd
Serveras med citronvinsås, svamp efter säsong, citroninkokt karamelliserad morot, haricots verts och picklad rödlök, kokt potatis med brynt smör och flingsalt
med lingon och kolakakor
Tre Rättersmeny 4 - 670kr/person
Serveras med sojaemulsion, sallad på rättika, wakame och rimmad gurka med mangoketchup
Serveras med saltbakade betor, pinjefrön och brytbönor, vitlöksbakade, blomkålscrème, plommon-rödvinsky, Pommes Fondant
Serveras på fransk chokladkaka med hallon-lakritscoulis och limemascarpone
Tre Rättersmeny 5 - 740kr/person
Serveras med tryffel- & citronkräm, rucccola-svartpepparmousse, friterad kapris & krasse
Serveras ,med sås på skaldjursfond med dragon och cognac, confiterad grillad rotselleri och Pommes Fondant
på Brownie med karamelliserat havre, marängsmulor och röda bärcoulis
Tre Rättersmeny 6 - 770kr/Person
Tartar på lenrimmad lax och gravade pilgrimsmusslor, lime, melon och confiterad silverlök, forellrom och svart tryffel-citronemulsion, algcoleslaw
Serveras med rödvinssås, nattbakad plommontomat med vitlök och olivolja, rostade rotfrukter och baconstekta bönor, fransk potatisgratäng med dijon och lagrad ost
lagrad Gruyère, Fourme d’Ambert och Manchego, portvinskokt fikonmarmelad och tunnt spisknäcke