Tre Rättersmenyer
Catering meny
Menu
Tre Rättersmeny 1 -- 290kr/Person
Med Västerbottenost, spisknäcke och kokt ägg
Med Parmesan-vitlöksmajonnäs, sotad tomat, sticklök och rostad broccoli i örtolja, torkade oliver och timjanpotatis
Tre Rättersmeny 2 -- 345kr/Person
Med pepparrot och gräslök, Bresaolaflan och picklade lingon, på kavring samt fänkålsallad
Sallad på rimmad gurka i gräslökolja, inlagda rotfrukter och bladspenat. Citron-dillsås med dragon
Kokt färskpotatis
Med inkokta björnbär, hasselnöt-kardemummacrunch och lemoncurd
Tre Rättersmeny 3 -- 395kr/Person
med basilikaemulsion, sparris och gulbetor med citrus och kallpressad rapsolja, picklad rödlök och kokt potatis med brynt smör och flingsalt
Vaniljkokta rabarber och jordgubbar med mousse på marcarpone och vit choklad, limecrunch
Tre Rättersmeny 4 -- 470kr/Person
Med svartpeppar-ruccolamousse, tryffel- och citronkräm, friterad kapris & krasse
Apelsinpenslad Havsabborre med grillad zuccini, aubergine och paprika med vitlök och olivolja, Kalamataoliver, Tapenade och sötpotatisrouille, grillad Pommes Fondant
På fransk chokladkaka med mangoconcassé med chili, röda bärcoulis, marängsmulor
Tre Rättersmeny 5 -- 480kr/Person
Ceviche på Havsabborre och kräftor med tomat, lime, koriander och agua-chili, citrus-avocadocrème
Med persiljaaïoli, confiterade tomater, schallottenölk och vaxbönor med reduktion på svart vitlök och Marsala.
Confiterad grillad potatis
Med lemoncurdmousse, italiensk maräng och hallonsås
Tre Rättersmeny 6 -- 570kr/Person
Tartar på lenrimmad lax och gravade pilgrimsmusslor, lime, melon och confiterad silverlök, forellrom och svart tryffel-citronemulsion, algcoleslaw samt friterad sötpotatis
Med citrus-löjromsås, blomkåls-dragonmousse, fänkål och sparris med räkor i grön äppelvinagrette, kokt färskpotatis med dill och flingsalt
Med limemarinerade jordgubbar och mandelkaka
Tre Rättersmeny 7 -- 640kr/Person
Med sallad på rimmad gurka, rättika, wakame och morot, sojamajonnäs och mangoketchup
Med dragonemulsion, confiterad plommontomat med olivolja och vitlök, haricots verts och romanesco med brynt smörvinaigrette, rostad klyftpotatis
KRAFT: lagrad Gruyère, Fourme d’Ambert och Manchego, portvinskokt fikonmarmelad och tunnt spisknäcke