A La Carte
Catering meny
Menu
Förrätter mars-sept Minimum 15 personer
Med morotshoummos, saltrostade frön, friterad kål och lime
Veganskt
med mousse på lax och pepparrot, regnbågsrom och friterad skocka (alt rostad rotselleripuré och algkaviar)
Vegetariskt
med Västerbottenost, spisknäcke och kokt ägg
Med surdesgrutonger och jätteräkor piri-piri el veg: sojabönor och friterad tofu piri-piri
Serveras på Brantans mörka dinkekbröd
Med pepparrot och gräslök, sikrom och picklade lingon, på kavring samt fänkålsallad
Med apelsin-rosmarinemulsion och krispiga primörer med späd spenat
Serveras med sojaemulsion, sallad på rättika, wakame och rimmad gurka med mangoketchup
lime, melon och confiterad silverlök, forellrom och svart tryffel-citronemulsion, algcoleslaw
Ceviche på havsabborre och kräftor med tomat, lime, koriander och agua-chili, citrus-avocadocrème
Med syltad svamp, havtornscurd och Västerbottenmousse, Breasolaflan samt späd sallad med lingonvinaigrette
Varmrätter sept-april Minimum 15 personer
Ratatouille demonterad, Tapenade, sötpotatisrouille och örtrostad färskpotatis
Vegetariskt
Med grillad gulbeta och zuccini, nattbakade körsbärstomater, basilikaaïoli och timjanrostad färskpotatis
Vegetariskt
med grön ärtmousse, salsa på svarta-, soja- och vita bönor med koriander och chili, brytbönor och rostade frön samt vegansk chilimajonnäs, röd linstabouléh.
Vegansk
Polentasockel med vårlök, sparris, pak choi och confiterad morot, balsamsky med kanel och ingefära.
Vegansk
Med rotfruktspytt, äppel-rosmarinsås, dragonolja och krossad potatis med schallottenlök och citrus
Med citron- o oreganogräddsås, rostad blomkål och broccoli, saltwokade pumpafrön, nattbakad tomat, samt ugnsbakad färskpotatis med vitlök och örter
Med basilikavélouté, brytbönor och gulbetor med citron och kallpressad rapsolja, picklad rödlök och kokt potatis med brynt smör och flingsalt
Med grillad zuccini, aubergine och paprika med vitlök och olivolja, Kalamataoliver, Tapenade och Sötpotatisrouille, grillad confiterad potatis
Med mörk vinbär- Merlotsås, svamp-rotfruktsauté, picklade vinbär, palsternackpuré, potatiskaka med brynt smör och Västerbottenost
Med gräslök-chardonnaysås, stekt ostronskivling, humlebrässerad svartrot, kokt färskpotatis med dill och flingsalt
Med rödvinsreduktion, haricots verts och confiterad morot och sotad schallottenlök, potatisgratin med vitlök och dijon
Efterrätter mars-sept Minimum 15 personer
Med inkokta björnbär, citroncurd och hasselnötscrunch
På fransk chokladkaka, mangoconcassé med chili, röda bärcoulis, maräng
i glas med mousse på marcarpone och vit choklad med lime, citronkross
Med lemoncurdmousse, italiensk maräng och hallonsås
Med hallongélé, rostade mandlar, citrussallad och mandelkaka
Klassisk italiensk dessert i glas Mascarponekräm med savoiardikex i espresso, kakao och marsalavin.
Lagrad Gruyère, Fourme d’Ambert och Manchego, portvinskokt fikonmarmelad och tunnt spisknäcke
Brie de Meaux, Saint Maure och Napoléon med tomatmarmelad och tunt spisknäcke
Tårtor Minimum 15 personer
Tårta på passionsfrukt och vit chokladmousse med mascarpone, drömbotten med kokos
Hallonmoussetårta med citronmadeleinekaka och pistagenötter
Mörk choklad- och espressotryffel på fransk chokladkaka
Bailey-mjölkchokladmousse på brownie med mangokräm och maräng